Kan jag låna pengar utan inkomst?

Ibland sker det något oförutsägbart och vi befinner oss i en situation där vi blir tvungna att låna pengar. Är det en mindre summa som du vet att du kan betala tillbaka inom en rimlig tid kan SMSlån vara ett alternativ. Det finns en chans att bli beviljad för dessa även om du saknar inkomst för tillfället. Långivaren tittar på din nuvarande situation och gör en bedömning om du klarar av att betala tillbaka lånet. Är svaret ja så du kan du bli beviljad ett belopp och få det utbetalat samma dag.

Sitter du i en situation där du inte har någon inkomst och är i behov av pengar snabbt. Då kan du titta på SMSlån eller snabblån som det också kallas. En snabb sökning på internet ger dig flera långivare som du kan vända dig till med din ansökan. Idag sker allt online och du behöver inte ens lämna hemmet. Normalt får du svar på bara några timmar och blir du beviljad finns pengarna ofta på kontot samma dag. Det kan dock variera beroende på vilken bank du har. I övriga fall har du pengarna nästkommande vardag.

Låna direkt utan inkomst

Det är svårare att låna pengar direkt utan inkomst men det är inte omöjligt. Är det ett mindre belopp kan vissa långivare bevilja dig ändå. Det som många långivare tittar på är om du har några nuvarande skulder eller betalningsanmärkningar samt hur stora utgifter du har per månad. Vi rekommenderar dock inte att du tar ett lån utan inkomst om du inte är helt säker på att du kan betala tillbaka. Normalt är det hög ränta på dessa lån och du har kort tid på dig att betala tillbaka.

När du fyller i din ansökan väljer du själv den summa som du är intresserad av. Blir du nekad kan långivaren komma tillbaka och föreslå en mindre summa. I låneavtalet ser du alltid vilka villkor som gäller och hur mycket du ska betala tillbaka i månaden. Normalt ser de helst att du betalar tillbaka inom 30 eller 60 dagar. Detta kan du oftast förhandla med långivaren. Tänk på att ju längre avbetalningstid du väljer desto högre summa behöver du betala tillbaka. Det lönar sig alltid att snabbt betala av denna typ av lån.

Tillbaka till FAQ

Bli först att betygsätta sidan!

Uppdaterad 2019-03-29