Din vägledare till lån utan UC

LanUtanUC.com är en portal som jämför långivare som inte tar kreditupplysning från Upplysningscentralen (UC). Vi ger dig möjlighet att välja det lån som passar just dina förutsättningar. Trots många tidigare kreditförfrågningar kan du med Lån Utan UC hitta en långivare som är beredd att hjälpa dig. Våra samarbetspartners använder sig inte av upplysningscentralen (UC) utan alternativa kreditupplysningsföretag, vilket medför att din kreditvärdighet inte påverkas negativt.

Vårt mål är att granska, betygsätta och jämföra långivare som erbjuder snabblån (SMS-lån) och blancolån där UC inte används för kreditupplysningar. Att låna utan UC är efterfrågat och populärt just för att man vill slippa få så många förfrågningar hos UC, vilket kan göra att ens kreditvärdighet sjunker och som i sin tur kan göra det svårare att exempelvis få bolån, köpa varor på avbetalning, ta andra lån eller teckna hyresavtal. UC är sveriges mest använda kreditupplysningsföretag, därav är det önskvärt att ha så hög kreditvärdighet som möjligt i deras register.

I vårt enkla filtreringsverktyg fyller du i hur mycket du vill låna och vilka krav du har på långivaren. Du kan välja att sortera långivarna efter bästa betyg eller lägsta ränta. När du gjort dina val presenteras de långivare som matchar dina krav och du kan smidigt göra en jämförelse mellan de olika alternativen. Vår tjänst är helt gratis att använda och vi får provision av långivare för förmedlare lån.

Vi har lång erfarenhet av lån

Vi som startade LanUtanUC.com har många års erfarenhet av snabblån och blancolån. Vi såg ett behov på marknaden att skapa en jämförelsetjänst som inriktar sig på att endast jämföra lån som inte påverkar låntagarens UC-score negativt.

Kontakta oss

Har du frågor gällande lån, villkor, räntor etc kontaktar du långivaren direkt. Vill du kontakta oss på lanautanuc med feedback på vår webbsida eller eventuella samarbeten mailar du oss på [email protected].

Teamet på LånUtanUC

Kristin Bengtsson
Kristin är en ekonom som granskar långivare och skriver omdömen och fakta om de olika lån som jämförs på LånUtanUC. Har tidigare arbetat med att handlägga låneansökningar hos en långivare.
Per Eriksson
Per har lång erfarenhet av SMSlån och privatlån. Han har hand om utvecklingen av Lån Utan UC samt skriver artiklar och recensioner.