Samla dina lån och krediter utan UC

Med ett större lån kan du samla dina lån utan UC. Samlingslån där kreditupplysning sker hos annat företag än Upplysningscentralen.

  • Baka ihop och samla dyra lån till ett samlingslån
  • Jämför samlingslån utan UC
  • Samla lån upp till 300 000 kr

Jämför samlingslån

Samlingslån utan UC

Betalar du mycket varje månad på många dyra lån, krediter och avbetalningar? Samla alla dina lån och krediter med ett samlingslån utan UC och sänk dina månadskostnader. Att "samla lån utan UC" innebär endast att långivaren gör kreditupplysning hos annat kreditupplysningsföretag än UC AB, exempelvis Bisnode eller Creditsafe.

Här kan du hitta långivare som erbjuder möjligheten att samla lån och krediter samtidigt som de inte tar UC-kreditupplysning.

Nästan alla samlingslån på den Svenska marknaden tar UC vid sina kreditupplysningar. Vill du samla lån utan UC finns det endast ett fåtal långivare som kanske kan passa, beroende på önskat lånebelopp.

Det är oftast inte lönsamt att ta SMS-lån för att samla dyra lån och krediter. De flesta samlingslån är privatlån och då är det uteslutande UC som långivarna använder för kreditkoll. Om din ekonomi är tungt belastad av många dyra lån, krediter och avbetalningar så kan ett samlingslån förbättra både din ekonomi och kreditvärdighet. Hittar du däremot inget samlingslån utan UC kanske du behöver överväga att faktiskt samla lånen hos en lågivare som tar UC.

Innehåll på sidan

Checklista för att samla dina lån

Innan du skickar in en låneansökan för att samla dina lån finns det några bra saker att tänka på.

  1. Räkna ihop ränta och avgifter på alla lån, krediter och avbetalningar du har idag
  2. Räkna även ihop den effektiva räntan om möjligt
  3. Jämför samlingslån här på LånUtanUC
  4. Välj det samlingslån som är bäst för dig och klicka på knappen Till ansökan
  5. Gör en låneansökan hos långivaren
  6. Signera skuldbrev
  7. Pengarna betalas ut och du kan nu betala av önskade lån, krediter och avbetalningar

Samla vissa lån eller krediter

Har du redan hunnit se över våra lista på samlingslån utan UC har du kanske noterat att de är få till antalet. Med ett samlingslån med UC kan du låna upp till 600 000 kr som kan användas för att samla och baka ihop lån.

Högsta möjliga lånebelopp på våra samlingslån utan UC är f.n. 300 000 kr. Har du många mindre lån och krediter där totalbeloppet översiger denna summa kan du inte lösa ut alla lånen och krediterna utan UC.

Givetvis kan du ansöka om ett samlingslån utan UC för att samla vissa lån eller krediter till ett lite större lån. Det kan vara en lösning om din UC-score är så låg att du inte blir beviljade några lån med UC.

Frågor om samlingslån utan UC

Vanliga frågor om att samla lån utan UC.

Hur fungerar det att samla lån?

Kan jag samla lån med många UC?

Kan jag samla lån utan UC?

Per Eriksson
Per har arbetat inom SMSlån och privatlån sedan 2005. Per ansvarar för utvecklingen av LånUtanUC men skriver även fakta om lån, artiklar och granskar långivare.