Lån och SMS-lån med Safenode

Jämför alla lån med Safenode för kreditupplysning. Safenode är en ny tjänst på marknaden för bland annat kreditupplysningar. Några få långivare har börjat använda Safenode istället för andra kreditupplysningstjänster. Vill du hitta lån som samarbetar med Safenod kan du scrolla ner och jämföra lån i vår jämförelse.

För dig som vill låna utan UC, Creditsafe och Bisnode

De långivare som använder Safenode kan vara ett bra alternativ till dig som både vill låna utan UC, Creditsafe och Bisnode. Det kan finnas många anledningar till att man vill undvika kreditupplysning hos dessa bolag och då är Safenode ett av de få alternativ som finns att välja på.

Alla lån med Safenode är pausade

Till följd av coronapandemin har alla långivare som använder Safenode tvingats att pausa sina lån.

Så fort de återupptar sina utlåningar publiceras lånen här igen.

Vilka är Safenode?

Det är lite svårt att få så mycket information om vilka Safenode är, webbplatsen safenode.se innehåller endast en sida med lite kort information. Safenode beskriver sig själva såhär:

Safenode är Sveriges uppstickare i kreditupplysningsbranschen. Vi utvecklar flexibla och innovativa beslutsstödstjänster inom kredit- och riskinformation, med användaren i fokus.

Kreditupplysningar från Safenode kan köpas via Ratsit.se och Kreditupplysning.se. Det finns ett telefonnummer (010-495 25 30) och mejladress ([email protected]) till Safenode men dom har en postbox och inget besöksadress.

Safenode loggo

Än så länge är det väldigt få långivare som använder Safenode för kreditupplysningar men fler aktörer väljer kanske att byta till Safenode framöver.

Innehåll på sidan

Frågor om Safenode

Frågor och svar om Safenode

Är det säkert att låna med Safenode?

Är lån med Safenode bättre än andra?

Hur många lån finns det med Safenode?

Syns upplysning av Safenode hos UC?

Per Eriksson
Per har arbetat inom SMSlån och privatlån sedan 2005. Per ansvarar för utvecklingen av LånUtanUC men skriver även fakta om lån, artiklar och granskar långivare.